Кубрат Пулев се опълчи на политическите партии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва социалната мрежа „Фейсбук“, за да се опълчи на политическите партии и да отправи призив към българите. Според Кобрата народът не трябва да се доверява на политиците, а сам да „изготви план за действие“ във връзка с пандемията от коронавирус. Ето какво написа боксьорът:

Борисов: Въвеждаме часове за пазаруване на възрастните хора Въвеждане на часове за пазаруване само за възрастни хора въвежда като мярка срещу разпространени…Mar 20 2020vijti.com

„Здравейте, приятели!

Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и галантни изречения!

В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем! Те го виждат, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине….! Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията. Нямат представа, какво предстои, а ние – седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни!

Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои! Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО! Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват. Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо…!

Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи! Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!“.


Борисов за COVID-19: Във война сме с невидим противник, който лети из въздуха Направи се обобщение на ситуацията в Европа. Единствената хубава новина е, че следващата седмица н…Mar 18 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!