Крисия изхранва семейството си след смъртта на баща си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Детето чудо Крисия ще продължава да пее, въпреки че изключително тежко приема загубата на без време тръгналия си от този свят свой баща – Марин Тодоров. Таткото на изпълнителката на „Детска планета“ почина внезапно след масивен инфаркт в края на април. Той беше едва на 53 години. Преди това родителят не се оплаквал от сърдечни проблеми.

Според информация в медиите бизнесменът от Разград Марин Тодоров е бил покосен от инфаркт след няколкочасова разправия с ЧСИ около запори.

Сърцето още кърви: Крисия пропуска абитуриентския си балПоредният сезон на „Като две капки вода“ вече е история, но няма скоро да бъде забравен. Не само зар…May 17 2022vijti.comПоследните 2 години не били лесни за фамилията, както и за повечето българи. Участията на Крисия не били много, а мениджърите водели жестоки пазарлъци да подбият цената. Тийнейджърката била канена предимно за изяви по детски партита. Участието на изпълнителката в рейтинговото тв шоу „Като две капки вода“ донесло добър хонорар за девойката и тя смятала да помага на майка си и двете си сестри финансово занапред.

Семейството има 3 момичета – 21-годишната Тифани е студентка в Нов български университет, средната Крисия е вече на 17 години и учи в София. Тя получи огромна популярност през 2014 г. с песента „Детска планета“ заедно с близнаците Хасан и Ибрахим, които ѝ акомпанираха на пиано на детската „Евровизия“, където страната ни спечели престижното 2-ро място. Най-малката дъщеря е кръстена на баща си – Марина, и е едва на 9 годинки.

Когато изгря звездата на Крисия, се заговори, че семейството на момиченцето е заможно, че то е израсло едва ли не в саксия. Майката Ангелина, която по професия била балерина, пък научила щерка си на стил от дете. Крисия винаги се обличала модерно, държала сама да избира тоалетите си. Оказва се обаче, че слуховете за богатството на Тодорови са силно преувеличени. Заради Ковид ограниченията и рестрикциите бащата свил драстично бизнеса си.

Наложило се да затвори хотелския комплекс „Тифани“, който се намира на 12 километра от Разград. Отдавна никой не го бил виждал и да шофира уникалното си „Бентли“, което е възможно да е продал заради дългове. Фамилията търпяла немалки финансови загуби. Талантливата Крисия често запълвала дупки във фамилния бюджет и участието ѝ по мероприятия било изключително важно за всички.

Зрителите изригнаха за Крисия в „Капките“: Е, не е ли странно? / СНИМКИКрисия се представя като истински изпечен артист, като успява да се събере и да даде всичко от себе …May 11 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!