Краси Радков опроверга слуховете за раздяла с жена си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете за раздяла, след като на финала на „Като две капки вода“ актрисата бе на първия ред, за да подкрепи мъжа си.

Според непроверени информации двамата уж бяха разделени, след като тя си харесала по-млад мъж. Още тогава близки до семейството категорично отрекоха развода и обясниха, че тe са изцяло отдадени на единственото си дете – сина Теодор, когото чакаха с десетилетия.

За него говори и Радков на финала на „Капките“, преди зрителите да го определят за най-добър имитатор с последния си образ на великия Емил Димитров.

Актьорът на Слави изпя песента „Ако си дал“ по стихове на Иля Велчев. „На това искам да науча си сина си Теодор — да бъде честен и да не се страхува да казва истината“, разчувства се Радков, който стана татко на стари години. Той гушна първия си наследник на 47 години след 16-годишен брак със Станислава. Бебето се появи след инвитро процедури в известна болница в София

Страшен гаф с колата на Краси Радков в „Капките“ на финала – даже Геро и Рачков не успяха да го замажат! (Снимки): Гафовете са нещо често срещано в живия ефир. Затова не е изненадващо, че и големият финал на “ Кат…May 19 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!