Корнелия Нинова празнува 53 с тоалет „Версаче“ за 2 бона / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Соцлидерката в оставка Корнелия Нинова навърши 53 години на 16 януари. За здраве тя почерпи колегите си на „Позитано“ 20 с ден закъснение, тъй като празникът ѝ се падна в неделя. Уикенда вицепремиерът и министър на икономиката прекарала у дома със съпруга си Митко и без големи тържества, но още в първия работен ден събрала най-верните си хора от партията, както и свои симпатизанти на „Позитано“ 20. На обедния банкет тя ги гостила с червено вино и кетъринг – скара, пърленки и други вкусни неща.

Корнелия Нинова стана баба / СНИМКИФамилията на Корнелия Нинова се радва на нов наследник, научи „Ретро“. Шефката на БСП е станала баба…Nov 9 2021vijti.com


Специално за празничния ден Нинова се бе издокарала с шикозен тоалет. Честитки и букети тя приемаше, нагласена с риза на модната марка „Версаче“, решена в светлосин цвят и с щампи на характерните за италианския моден гигант златисти вериги. Тя бе комбинирала модната находка, струваща над 900 евро, или близо 2 хиляди лева, с патешко жълти обувки на висок ток. Шефката на БСП сподели десетки снимки от празненството, на които позира щастлива в море от над 50 букета и кошници с цветя. Сред армаганите за рожденичката освен преобладаващите червени рози се виждат още картини и книги.


„Благодаря за многобройните поздравления и прекрасни пожелания по повод рождения ми ден. Трогнахте ме. Желая на всички здраве и щастието да бъдете заобиколени от добри приятели“, благодари вицепремиерката в своя профил във фейсбук.


Навръх рождения си ден тя получи и затрогващи послания от някои от най-верните си съратници в партията. Пръв за поредна година се разписа близкият до сърцето ѝ Крум Дончев. „Нинова, освен че е добър пилот, е и много смел навигатор! Честит рожден ден на Корнелия Нинова! С пожелания за крепко здраве, нека продължава все така борбено и достойно да брани интересите на хората и държавата ни, нуждите и ценностите ни!“, написа той. Георги Свиленски, Атанас Зафиров, Георги Гьоков и други нейни верни хора предпочетоха да я поздравят лично.


Любопитна подробност е, че Нинова е астрална близначка на друга известна дама от политиката. Тя и депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева са родени на една и съща дата и двете са представителки на зодия Козирог. Каназирева сподели, че е получила от двамата най-важни мъже в живота си – сина си и съпруга си, ваучер за любим неин бутик за дрехи, за да си избере подаръка по свой вкус. Бившата областна управителка на Пловдив също като Корнелия Нинова празнувала в домашна обстановка с телешко задушено и салати, приготвени от майка ѝ.

Ковид уби пиара на Корнелия Нинова – Васил СамарскиТази нощ след тежко и продължително боледуване в следствие на Ковид-19 е починал пиарът на БСП и Кор…May 20 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!