Корнелия Нинова стана баба / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фамилията на Корнелия Нинова се радва на нов наследник, научи „Ретро“. Шефката на БСП е станала баба, но радостта не ѝ донесъл нейният единствен син Рафаел, а племенницата ѝ Дейзи.

Ковид уби пиара на Корнелия Нинова – Васил СамарскиТази нощ след тежко и продължително боледуване в следствие на Ковид-19 е починал пиарът на БСП и Кор…May 20 2021vijti.com


Тя е дъщерята на по-голямата сестра на социалистката – Руми. Каката на Нинова отдавна е емигрант и живее със семейството си в Англия. Като деца двете са били неразделни, а в студентските години именно Руми става причината Корнелия да срещне любовта на живота си – своя съпруг Митко. Той бил състудент на сестра ѝ, а тя ги запознала на младежки купон, след който двамата се събрали. Впоследствие обаче двете сестри се изпокарали и към днешна дата не са особено близки. За това подсказа и отсъствието на Нинова от сватбата на племенничката ѝ, която се състоя през 2019 г. в Англия. Тогава Дейзи се омъжи за чужденеца Джейсън, с когото преди броени дни станали родители на момченце. Под снимката на новия член на семейството, която майката с гордост публикува в социалните мрежи, липсва честитка от Корнелия.


В публичното пространство тя избягва да говори за своята сестра и роднини, не се знае и в какви отношения е кака й с майка им Маргарита. Пенсионерката, която вече е прабаба, също не се вижда често с по-голямата от двете си дъщери. В Мизия, където възрастната жена живее, споделят, че не са виждали Руми от младежките ѝ години. Корнелия се прибирала доста по-често и макар помежду им с майка ѝ невинаги да царели мир и разбирателство, все пак я навестявала и се грижела за нея.

Самата Нинова отдавна тръби, че е готова да влезе в ролята на баба, но синът ѝ Рафаел, който това лято стана на 28 години, все още е ерген. Рафи замина още след завършването на математическата гимназия в София за Щатите, където следва и бакалавър, и магистратура. После изкара близо 4 години като финансов анализатор в една от най-могъщите банкови институции в света – „Голдман Сакс“, а офисът му бе на пъпа на Ню Йорк. От миналата година обаче Рафаел има нова месторабота. Той е научен сътрудник и преподавател в университета „Станфорд“ в Америка и пребивава в едноименния град. Устремен към нови висини в кариерата, личният му живот е на заден план и той все още не е запознавал родителите си с кандидат-снаха, но успокоявал майка си, че имало време за всичко.

Корнелия Нинова: Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии Къде са 2 млрд от сребърния фонд?50 лв. за пенионерите е подигравка с труда им . Истинското решение на въпроса с ниските доходи на в…Aug 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!