В Инстаграм е богиня с перфектно тяло, а на живо… Папарашки снимки на Джей Лоу обиколиха нета (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неведнъж сме ви показвали модните попадения на Дженифър Лопес – една от „богините“, които ежедневно следим в Инстаграм. Милиони жени по цял свят искат да са като нея, но дали наистина бихте го пожелали, ако видите Дженифър в реалния живот?

Биляна Гавазова най-сетне показа красивия мъж до себе си – вижте каква хубава двойка са (Снимки) Едно от любимите лица на бТВ, водещата на сутрешния блок Биляна Гавазова , е изключително лаконичн…Jan 22 2022vijti.com

Акцент в профила на актрисата и певица обикновено е стегнатото ѝ тяло без нито една излишна тлъстинка и с брутални коремни мускули.
Очевидно е обаче, че Photoshop е отговорен за перфектната линия на поп дивата.

Тези дни тя бе „уловена“ от папарашки фотографи , докато се разхожда из града с детето си, а на снимките ясно се вижда, че тя има несъвършенства като всяка друга жена и че реалността е далеч от това, което виждаме в социалните мрежи.

Джей Ло дънкова пола

Джей Ло с очила

Снимките обиколиха света със скоростта на светлината, а след това веднага се появиха множество коментари, в които основно феновете я критикуваха.

Джей Ло с дъщеря си

Джей Ло разходка

Феновете на поп дивата казват, че не разбират защо тя се представя в различна светлина на снимките и защо се „представя фалшиво“.

Джей Ло дъщеря

Джей Ло реални снимки

„Наясно ли е колко зле се отразява на младото поколение?“ „Защо е срамно да имаш „отпуснат“ корем?“ „Социалните медии се превърнаха в място, където никой вече не прилича на себе си“,

Джей Ло корем

Джей Ло на разходка

Джей Ло в реалността

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!