Ролекс ли?! Чичко-паричкото на Капитонова я заведе на евтино море (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оплюваната победителка в риалитито “ Ергенът „, красивата рускиня Виктория Капитонова , си е създала имиджа на изискана и гледана жена в социалните мрежи. Така ли обаче е в действителност? Инфлуенсърката, която демонстрира луксозен начин на живот в Инстаграм и на която завиждат не съвсем благородно хиляди жени у нас, всъщност май не е с толкова големи финансови възможности, както изглежда на пръв поглед.

Капитонова, която се превърна в камък на раздора в риалитито, сега без да иска потвърди слуховете, че е влязла в шоуто обвързана.

И цялото й участие е било само с цел трупане на слава и последователи в социалните мрежи.

От години се говори, че Вики топли леглото на небезизвестния Дидо Културиста . Бдителни фенове потвърдиха това като изловиха двамата по време на почивката им в Созопол. Фактът, че са на родното Черноморие, а не на някое екзотично място в чужбина само потвърждава слуха, че възрастният богаташ е супер стиснат. И не се бръква за младото си гадже.

Капитонова и Дидо

„Новият ми е супер стиснат. Постоянно си прави някакви тънки сметки, пазари се за всичко и ме излага с бакшиши по заведенията“, ожали се преди време самата тя.

Инфлуенсърката, която шокира цяла България с „дивата си мечта“ да има Ролекс, се е хванала с възможно най-неподходящия мъж – стиснат богаташ в пенсионна възраст. За разлика от повечето застаряващи плейбои, които компенсират третата възраст с пословична щедрост, чичката на Виктория цепел стотинката на две.

Очевидно обаче тя не си е намерила по-платежоспособен, тъй като продължава да стои при него.

Виктория Капитонова в болезнено искрено интервю за живота и розовите очила Виктория Капитонова е големият победител в първи сезон на „Ергенът“! Романтичният риалити формат на…Jun 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!