Как да разберем, че ни е направена черна магия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много често хората чувстват, че нещо не е наред в живота им. Всичко им пада от ръце. Понякога им се струва, че най-накрая трудностите са отминали, но проблемите отново им се струпват на главата.

Всичко това може да означава, че им е била направена черна магия или са урочасани.

Всъщност не е никак трудно да разберете дали не сте подложени на магьосническо въздействие. За да направите това, ще ви потрябват няколко предмета, които ги има във всеки дом.

Тази жена се нуждае от съвет: Магия ли имам, проклятие или полудявамКазвам се А. На тридесет години, кръстена съм. Преди четиринадесет години изпадах в подобно състояни…Oct 3 2019vijti.com

Чаша с вода
Напълнете прозрачна чаша с вода и преди да легнете я поставете до леглото си по-близо до възглавницата. Категорично не бива да пиете от тази вода. На сутринта вземете 3 кибритени клечки. Запалете ги една след друга и ги хвърлете в чашата с вчерашната вода. Ако по-голямата част изплуват — всичко е добре, но ако потъне — сте урочасани.

Църковна свещ
Огънят е силна енергия, която се използва в много ритуали. Запалете църковна свещ и я поставете близо до вас. Можете да я пренесете над леглото, където спите, или над работното място. Ако свещта започне да дими и пращи — лошата магия е налице.

Златни украшения
Измийте лицето си с течаща вода и свалете от пръста си венчалната халка или друг златен пръстен. Прокарайте ги по бузата пред огледалото. Ако останала прозрачна, ясна следа, всичко е наред. Тъмната следа означава, че ви е направена черна магия.

Кокоше яйце
Това е друг доста прост и популярен начин. За целта дръжте яйцето в ръцете си за известно време и помислете за вашите проблеми и нещастия. След това напълнете чаша с вода и внимателно чукнете яйцето там. Ако жълтъкът падне на дъното — урочасани сте. Ако в същото време белтъкът образува мътна паяжина — най-вероятно това е силна злостна магия.

Струваше ми скъпо да разбера: Магия за смърт, или каквато и да била друга, може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначенаЗдравейте,мили хора! Аз съм една от многото,които не са си представяли,че ще пишат в този прекрасен …Oct 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!