Изгонената от „Ергенът“ Силви попиля участничките в Преди обед: Елементарни и ограничени са

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Аз съм щастлива, че си тръгнах от предаването. Не исках повече да съм обградена от токсични хора, които излъчват негативна енергия. Те ме саботираха заради тяхната злоба и завист. Виждаха ме като конкуренция и искаха някак да ме отстранят.“

Това заяви юристката Силви Русева, която снощи си не получи роза от Алек и си тръгна от „Ергенът“. В предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви Силви коментира обвиненията към нея, че е отправяла заплахи по адрес на Надя.

„Ако наистина бях казала нещата, за които ме обвиняват, със сигурност щяха да го покажат от продукцията. Такова нещо нямаше в крайна сметка. Момичетата се вкараха във филм, че съм вещица и психопатка. Техните разсъждения са, като на елементарни и ограничени хора. Абсурдно е да разсъждават по този начин в 21 век. Важното е, че запазих самообладание и напуснах с достойнство. Всичко ме направи по-силна, ще продължа да търся любовта навън и ще се омъжа за достоен и истински мъж за мен“, заяви юристката, която се стреми скоро да стане адвокат.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!