След 23 години брак: Драгана Миркович се развежда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си живот. Оказа се, че хубавият семеен живот, какъвто си мислехме всички ние, че води, е бил фарс и тя най-накрая събра сили да излее душата си и да разкрие дълго пазена тайна. 

„Като човек, който е основал целия си живот на честност, чувствам морално задължение днес да се обърна към цялата общественост. С голяма тъга трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод“, казва Драгана.

„Отношенията ми с Тони отдавна не са същите, а от три години на практика водим отделен живот и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и защото така съм възпитан, направих всичко, за да спася общността, която някога сме имали. С течение на времето обаче тази пропаст се разшири и осъзнах, че причиняваме повече вреда на любимите си хора, като се принуждаваме да останем в нещо, което не работи дълго време, отколкото като прекратим брака си.

Със сигурност ще остана последователна на принципите си, на начина си на живот, както оставам вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарала много красиви години.

Поради всичко това, това е единственото, което ще кажем по тази тема, благодаря на медиите за успешното им сътрудничество и ви моля да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който преминава цялото ни семейство. С надеждата следващия път да се чуем с много добри новини, благодаря предварително за разбирането“, казва Драгана пред vecer.mk.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!