Родителите на Емо Чолаков не щат новата снаха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обтегнати са отношенията между втората съпруга на Емил Чолаков и неговите родители Тома и Диляна. Пенсионерите, които живеят скромно в Гоце Делчев, не били близки с новата си снаха Ивета, за която водещият на „Един за друг“ се венча малко след като първата му жена и майка на децата му Красимира издъхна след тежка битка с рака.

Родителите на бившия синоптик не се виждали често със снаха №2, не искали дори да са приятели с нея в социалните мрежи – нещо съвсем нормално за всички семейства и роднини в XXI век, шушукат техни познати. Единствено сестрата на Чолаков поддържала връзка с Ивета. Майката и бащата на тв водещия първо не одобрили бързата повторна женитба на сина си. После пък се притеснили, че новата снаха успяла бързо да влезе под кожата на Емо и си издействала дори да ѝ направи собствен бизнес – парти център за провеждане на всякакъв тип детски празнични събития, който се намира в Костинброд и работи вече няколко месеца. Тома и Диляна още скърбели по първата си снаха, казват техни съграждани.

Родителите на Емо със сестра му 

Чолаков обаче обожавал Ивета и бил готов на всичко за нея. Най-важно му било, че двете му дъщери от брака му с покойната Краси приели мащехата си съвсем добре и тя полагала същите всеотдайни грижи за тях, каквито за собствената си дъщеря от предишна връзка. От година насам семейството обитавало и нова, по-просторна къща, издават запознати. Имота и бизнес начинанието на жена си водещият на „Един за друг“ успял да финансира благодарение на хонорарите, които получава от тв шоуто. Междувременно той продължава да прибира заплата като служител в РВД – поста, заради който напусна прогнозата за времето в Би Ти Ви още преди години.

Любимецът на зрителите мина под венчилото за втори път през лятото на 2021-ва, година и половина след като загуби майката на двете си деца. Първата му съпруга Краси издъхна от скоротечен рак само на 39-годишна възраст. Утеха бившият синоптик от Би Ти Ви намери в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна церемония в битов комплекс в компанията само на шепа близки хора. За втората съпруга на Чолаков не се знае почти нищо, освен че е родом от Годеч и е завършила НБУ. В момента тя е основен двигател на новия семеен бизнес. Техни близки издават, че работели усилено и за свой наследник, а Емо мечтаел да стане и мъжки татко, нищо че гони 50.

На 48-годишна възраст зевзекът от Гоце Делчев отново вярва в любовта, именно затова продуцентите на „Един за друг“ се спрели точно на него за водещ. За първия сезон на шоуто Чолаков бил с резерви, защото не бил готов да се покаже на екран толкова скоро след загубата на първата си съпруга, но събрал кураж и успехът на шоуто го мотивирал да продължи с тв кариерата си. В настоящия сезон негова екранна партньорка е Мария Игнатова, с която си паснали отлично. Въпреки че си разменят пикантни майтапи и Емо твърди, че тя е любовта му от пръв поглед, всъщност помежду им имало само приятелство и половинките им не ги ревнували. Чолаков бил напълно отдаден на Ивета, а Мария все още споделя един покрив с журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!