Жена ошамари мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Aгресия на пътя – гневна и агресивна жена нападна и удари шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе.
Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната ситуация разказа пред Нова телевизия, че преди нея е имало гонка.

Здравко Димитров дарява една кметска заплата на първото бебе на Пловдив за 2020-аПрез новата година започват строителството на нова детска градина и училище. Кметът Здравко Димитров…Dec 29 2019vijti.com

Нападателката е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, за да разкаже подробности за случката.

На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30  кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях, обясни заместник-кметът на града Димитър Недев.

За случая е уведомена и полицията. Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона, коментира началникът на Първо РПУ в Русе.

Източник: НОВИНИ.БГ

Тежка катастрофа до столичен молПреди минути е станала тежка катастрофа между автобус и кола на между столичните булеварди „Ситняков…Oct 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!