Тежка катастрофа до столичен мол

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди минути е станала тежка катастрофа между автобус и кола на между столичните булеварди „Ситняково“ и “Данаил Николаев“, видя Lupa.bg. Тежкият инцидент се е случил близо до столичен мол и в момента в района има задръстване.

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа по пътя за „Маказа“: точно на мястото на катастрофата с МестанОт Областната дирекция на полицията потвърдиха новината за инцидента, станал тази сутрин около 7 час…Oct 25 2019vijti.com

На място има два екипа на полицията. Автобусът е пътнически и хората са излезли от превозното средство, разкриха очевидци. Не е ясно дали има пострадали при катастрофата. Материалните щети по автомобила са значителни.

Движението в района е натоварено. Автомобилите по бул. „Данаил Николаев“ в посока от Сточна гара към гара „Подуяне“ са спрени и изчакват на платното.

Голямо задръстване се е образувало по бул. „Ген. Данаил Николаев“ между кръстовището с бул. „Мадрид“ и ул. „Оборище“. На мястото на инцидента е пристигнал и екип на Спешна помощ.

Брутална челна катастрофа край Пловдив! Пожарникари вадиха 23-годишен шофьорСеат“ с 24-годишен шофьор предприел изпреварване, навлязъл в насрещната лента и се ударил в БМВ с 23…Oct 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!