Здравко Димитров дарява една кметска заплата на първото бебе на Пловдив за 2020-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През новата година започват строителството на нова детска градина и училище. Кметът Здравко Димитров ще дари една кметска заплата на първото бебе на 2020-а година. Това съобщи градоначалникът в профила си във Фейсбук.

Благородство от млада писателка, която дарява апаратура за недоносени бебетаМладата писателка Десислава Николова дари апаратура за недоносени бебета на екипа на болница “Д-р Ни…Dec 22 2019vijti.com

„На първото бебе, което се роди в през Новата 2020 година, ще даря една кметска заплата и специална грамота от Община Пловдив.
Децата са нашето бъдеще и всичко, което правим трябва да бъде с мисъл за тях. Пловдив трябва да става все по-добро място за живеене, за да се повиши и раждаемостта.
Амбицията на моя екип е още в първата година на мандата да започне строителството на една нова детска градина и едно училище“, написа Зико.

Кметската заплата в Пловдив е около 1500 лева, която е една от най-ниските в страната.

Относно детските градини, през новата година се очаква да стартират поне две. Едната е на улица „Богомил“ по „Региони в растеж“, както и на бул. „Ал. Стамболийски“ близо до кръстовището с ул. „Пере Тошев.

Кметът бе дал заявка, че нова сграда на Математическата гимназия също му е приоритет, като е възможно той да визира именно нея.

94-годишна жена плете стотици шапки цяла година и ги дарява на нуждаещи сеРоуз Валдез започнала да плете на 90-годишна възраст и решила да свърши нещо полезно 94-годишна жена…Dec 21 2019vijti.com

2

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!