Ето я единствената жена, разбила сърцето на Ергена (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В събота вечер бе даден старт на дълго рекламираното и очаквано риалити „ Ергенът ”, което за двата излъчени часа успя да хвърли в ступор голяма част от зрителите.

Ергенът – Виктор Стоянов , посрещна 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята приказка в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция. Разбира се, избраните участнички са доста интересни и различни – има образовани и интелигентни жени, както и открити златотърсачки, които разчитат единствено на външност.

31-годишният софиянец сподели какъв е бил животът му преди новото амплоа в bTV.

„От малък се имам за красив.

„Ергенът“ или спрете Земята да слязаАвтор: Радостина ГЕОРГИЕВА Яко обработеният „принц“ повтаря сценарий като истински ерген-джентълмен…Feb 21 2022vijti.com

Не съм имал проблем с външния си вид и самочувствие. Винаги ми е било предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради външния ми вид“.

Виктор Стоянов

 Преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова . Двамата са се запознали в залата и са се радвали на стабилна любов в продължение на около 5 години, като последните снимки в социалните мрежи на разпадналата се двойка са от края на 2020 година. Христиана има 10-годишен син от предишната си половинка.

Виктор Стоянов Ергенът

На една от снимките той я нарича „Моята лейди“.

Ергенът жена

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!