Виктор Стоянов от „Ергенът“ – eрген или сгоден?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според недоброжелатели участникът в първото издание на американското риалити по bTV крие, че има сериозна връзка

Виктор Стоянов – ергенът, за чието сърце ще се борят дамите в едноименното ново романтичното риалити по bTV, се оказа мъж без комплекси. Той изненадващо сподели, че преди време си е присадил коса, защото много държи на външния си вид и не би понесъл да се гледа плешив от сега до края на живота си. Забелязал, че косата му оредявала и се подложил на скъпата интервенция.

„Ергенът“ или спрете Земята да слязаАвтор: Радостина ГЕОРГИЕВА Яко обработеният „принц“ повтаря сценарий като истински ерген-джентълмен…Feb 21 2022vijti.com

31-годишният управител на фитнес зала и модел ще търси половинката си в популярния американски формат, който се излъчва за пръв път в България.

За сърцето на Виктор ще се борят 20 жени, но само една от тях ще бъде щастливката, която бившият  национален състезател и треньор по гребане ще избере да стане негова жена. Шоуто трябва да завърши с предложение за брак, но дали такъв ще се състои наистина?

Към момента Виктор се води свободен мъж, но доскоро е имал 5-годишна връзка  с кpacива фитнec инcтpyĸтopĸa и инфлyeнcъp, на име Xpиcтиaнa Πapoвa.  Защо двойката се е разделила, засега остава тайна.

Витаят обаче слухове, че двамата са заедно и днес, дори са сгодени, но крият връзката, за да може Стоянов безпроблемно да участва в шоуто, с което да добие още известност.

„Хонорарът му е толкова висок, че си струва да си продаде и майчиното мляко, пък камо ли да се преструва на необвързан“, злословят недоброжелатели.

Заедно ли са все още тайно  моделът и инструкторката, не може да се твърди със сигурност. Но ако това е истина, редна ли е подобна измама и честно ли е зрителите да бъдат подвеждани по подобен начин? Най-неприятна ще бъде обаче истината за победителката, особено ако тя наистина се влюби във Виктор…

Какви  са изискванията на Виктор за бъдещата му съпруга?

Да завладее ума и сърцето му, да е откровена като него и двамата не само да имат общи интереси, а да гледат в една посока. Вярва в любовта и е готов за нея. Казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен.

Спортът и многобройните препятствия в живота му, по негови думи, са го научили на дисциплина и отговорност към околните и към самия себе си. Здравето и добрата форма – физическа и емоционална, са се превърнали в негов начин на живот. Със същата отговорност и сериозност подхожда и в личния си живот.

„Да си влюбен, е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички“, споделя красавецът.

Източник: сп. Story

Вижте какво сподели за самия ерген, Екатерина Неделчева, която първа напуснала предаването „Ергенът““Беше интересно да се гледам на камера, защото не ми се е случвало преди”, сподели в „Тази неделя“ Е…Feb 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!