„Ергенът“ или спрете Земята да сляза

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Яко обработеният „принц“ повтаря сценарий като истински ерген-джентълмен. Какво ли друго би могъл да прави?

Цял ден чета вълнения за „Ергенът“ и си викам: я пък да видя… Пускам го, братче, побъркан свят… Спрете Земята да сляза…

22 кандидатки „впечатляват“ мускулест мениджър на фитнес – разбирайте – една му подари гащите си в кутийка, друга обяви, че Господ е дупничанин, а друга – която за съжаление знам заради работата си – рева в ефир за голямата си любов с Ицо „Стоте манекенки“, една пък го отведе на пейка в храстите, за да му обясни, че обича да пие алкохол и още… Имаше и атрактивни запознанства – една изскочи с бърза крачка хипер превъзбудена, друга пък падна в шпагат в краката му, а следващата му подари боксовите ръкавици (все още се чудя какво искаше да му намекне с това). Простете, че ги описвам безименно, но за мен всичките бяха еднакви.

Вижте какво сподели за самия ерген, Екатерина Неделчева, която първа напуснала предаването „Ергенът““Беше интересно да се гледам на камера, защото не ми се е случвало преди”, сподели в „Тази неделя“ Е…Feb 20 2022vijti.com


Половината дулсинеи тотален джукест комерс, пийнаха си малко и показаха невъобразима липса на обноски. И май вместо да впечатляват с маниер на дами, по-скоро за малко да си оскубят косите.

А принцът – яко обработен да повтаря сценарий като истински ерген-джентълмен. Какво ли друго би могъл да прави той, освен да повтаря заучени фрази пред всяка следваща? Точен до последния детайл разрез на сбърканото ни общество.

И някак накрая ергенът стои срещу 22 жени с 21 рози, а аз седя и си мисля – това ли е 21 век и кой размени ролите ни с мъжете? Това ли са днешните жени и това ли са истинските ергени? Макар че някой някъде вече показа, че красавецът Виктор не е съвсем сам, май, че даже носел и халка…

И макар и за мен нескопосано, защото не бих подарила 2 часа от деня си на това риалити отново, от бТВ все пак уцелиха десетката – днес всички говорят за „Ергенът“ – едни го харесват, други като мен – не толкова. Но е факт, че всички го гледахме.

И все пак се питам – по-плоско не можеше ли да се измисли? Иначе… имаше хубави рокли.

Ето затова не гледам телевизия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!