Ето кой печели „Маскираният певец“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Непосредствено преди финала на “Маскираният певец” вече витаят слухове кой ще спечели забавното шоу на Нова телевизия. Най-вероятно мистериозната Роза ще вземе наградата на победителя, която е само любовта на публиката, научи Lupa.bg.

Гала разкри кой е Гарванът от „Маскираният певец“Един от най-мистичните образи от „Маскираният певец“ е този на Гарванът. Появиха се десетки предполо…Oct 21 2019vijti.com

Тази събота ще е грандиозният финал на „Маскираният певец“, като остават само маските на Гарванът, Пчелата и Розата. Зад маската на Гарвана с клюкарите твърдят, че стои Деси Добрева, Крисия или Жана Бергендорф, а фолк певицата Алисия разкри, че според нея, врановата птица е Деси Слава.

Най-вероятно Маги Джанаварова стои зад маската на Пчелата, а певицата Роберта е в образа на Розата. Факт е, че до финала достигнаха само професионални певици.

„Маскираният певец“ осигурява пълен лукс на участниците в шоутоУчастниците в „Маскираният певец“ се крият в сглобяеми павилиони в двора на студиото Участниците в „…Oct 3 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!