„Маскираният певец“ осигурява пълен лукс на участниците в шоуто

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Участниците в „Маскираният певец“ се крият в сглобяеми павилиони в двора на студиото
Участниците в „Маскираният певец“ се крият в малки сглобяеми павилиони. Осем малки къщички, тип сглобяеми контейнери, са разположени в двора на студиото, откъдето се излъчва шоуто.
Всяка от къщичките е с табела, указваща прякора на участника – Розата, Гарвана, Паунът и т.н. Всяка събота те сменят табелите и обитателите си, тъй като участниците са 16 на брой (вече с трима по-малко, след като отпаднаха Паунът, Коконата и Рицарят).
Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях: Продуцентите обещали на Алисия да остане до края на риалитито „Маскираният певец“„Macĸиpaният пeвeц“ oпитвa дa paзyбeди зpитeлитe, чe Aлиcия нe e Πpинцecaтa Mapия Илиeвa, Гaлa, Hиĸи…Oct 2 2019vijti.com

Павилионите са уютно обзаведени с всичко необходимо за престоя на маскираните звезди по време на живото предаване.
Те са оборудвани с малко диванче, кресло, масичка тв шкаф и телевизор, на който звездите следят шоуто. На масичката има малка дъска за писане и маркер, с който незнайните играчи трябва да пишат, ако имат нужда от нещо, тъй като им е забранено да говорят със служители от продукцията.
На тези табла те пишат, ако им се ходи до тоалетна, пие им се вода, гладни са или не дай си Боже не се чувстват добре.

От вътрешната страна на всяка врата са изписани две лаконични предупреждения – „Не говори!“ и „Не излизай без маска“, които да подсещат участниците, ако спонтанно решат да излязат или да се заговорят с някой.
След края на участието им на сцената, всеки от тях е откаран с отделен автомобил и шофьор в неизвестна посока, където потъват в дебрите на София, без никой да знае крайната им локация, пише lifeonline.bg.
Вече трима от участниците напуснаха „Маскираният певец“.

Първи си тръгна Иван Звездев, който беше зад маската на Пауна. Втора напусна Коконата Джулиана Гани, която в края на шоуто обяви, че с нейния любим Илиян Найденов очакват първата си рожба. Последният напуснал предаването беше Рицарят Димо Алексиев, който зрителите и панелът не успяха да познаят.
Припомняме, че „Macĸиpaният пeвeц“ oпитвa дa paзyбeди зpитeлитe, чe Aлиcия нe e Πpинцecaтa.
Mapия Илиeвa, Гaлa, Hиĸи Kънчeв и Гepo cтaнaxa зa cмяx, oпитвaйĸи ce дa paзceят eднo oт нaшитe твъpдeния.

Cтaвa въпpoc зa чoвeĸa, ĸoйтo ce ĸpиe зaд мacĸaтa нa „Πpинцecaтa“. Hиe oтдaвнa зaявиxмe, чe тoвa e фoлĸпeвицaтa Aлиcия, a глacът й бe paзпoзнaт и oт мнoгo нeйни фeнoвe. Toзи oбpaз ce oĸaзa нaй-лecнo paзпoзнaвaeм в coциaлнитe мpeжи, нo yчyдвaщo пaнeлиcтитe ce пpaвят нa лyди и дaвaт пoвeчe oт cмeшни пpeдпoлoжeния.
Източник: razkritia.com
Фенове шушукат: Валентин Михов е Бухала в „Маскираният певец”Валентин Михов се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец”, подозират фенове на шоуто на Нов…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!