Д-р Мясников с ужасяваща прогноза: Ковид-19 не е нищо, идва зараза, от която десетки милиони ще умрат!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В момента силите на лекари и учени от цял свят са обединени в борбата с коронавируса. Но докато надпреварата за ефективна ваксина продължава, една друга опасност дебне на прага ни и заплашва да вземе катастрофални размери до месеци.

Поне за това предупреди лекарят и ТВ-водещ, д-р Александър Мясников .

Не трябва да се страхувате от COVID-19 , тъй като смъртността при него е доста ниска, заяви д-р Мясников .

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

Той предупреждава за по- голяма опасност – Птичият и свинският грип. Според него е възможно да избухне епидемия и тя ще бъде с много по-тежки последици от настоящата, тъй като смъртността ще е по-висока.

„Всичко зависи от това колко скоро ще се случи мутация на вируса на този грип, който ще се предава не само от животни и птици на хората, но и от човек на човек“, обясни Мясников.

Най-лошото е, че човечеството отново няма да е готово за епидемията, точно както не беше готово в случая с коронавируса.

Единственото положително нещо за настоящата пандемия е определянето на приблизителната времева рамка, която може да е необходима за разработване на ваксина.

Но докато се създаде необходимото лекарство, могат да умрат голям брой хора. Смъртността на този грип е възможно да бъде 35-40% до разработването на ваксина.

„Десетки милиони ще умрат“, предупреждава водещият.

Румен Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса 10 години лекари и медицински сестри напускат страната, НЗОК се източва, нула реформи, закриват се…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!