33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където е издъхнала.

33-годишна жена, родила прекрасно бебе в събота, издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград след усложнения на коронаинфекцията, пише Struma.com.

Хората с тази кръвна група са имунизирани срещу коронавируса: Учените отдавна са открили зависимост между кръвната група на човек и заболяванията, към които е п…Nov 26 2020vijti.com

Илиана постъпила в родилно отделение на болницата с коронавирус. Лекувана е и е предприето секцио, което е протекло нормално,  без всякакви усложнения.

 Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където е издъхнала. Причината, според лекарите, е тежката коронавирусна инфекция. Около раждането не е имало никакъв проблем, казват от болницата. Трагедията съсипа всички, които познават Илияна. По данни на Struma.com., тя не е имала някакви съпътстващи заболявания.Просто вирусът е страшен убиец, коментират медиците, оказали се безсилни срещу него в случая с Илияна.

Румен Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса 10 години лекари и медицински сестри напускат страната, НЗОК се източва, нула реформи, закриват се…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!