Дъщерята на Юлиан Вергов стана атракцията на бала – красивата Алена дойде по кецове и с лада! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На абитуриентските балове тази година видяхме доста звездни наследници – показахме ви вече дъщерята на Ванко 1, дъщерите на Бони и Соня Немска, Лоренцо на Софи Маринова и прекрасната Дара Екимова. Ето че още една красива дама изживя своя звезден миг като Пепеляшка – става дума за дъщерята на актьора Юлиан Вергов , Алена .

дъщерята на Вергов абитуриентка

Абитуриентският бал на красавицата се състоя преди около седмица, а тя засия не просто със страхотна визия , но и с щедра доза артистичност, която е наследила от татко си.

Алена на Юлиан Вергов

Съвсем очевидно е, че Алена се отличава от съученичките си, тъй като тя заложи на по-нестандартен тоалет – лилава тюлена пола, съчетана с дантелен топ в същия цвят и бели кецове.

Алена на Вергов абитуриентка

За разлика от много други, тя не заложи толкова на секси силует, пайети и некомфортно високи токчета, а е избрала да бъде себе си.

Допълнителна атракция бе фактът, че Алена пристигна не с лимузина или спортна кола за половин милион, а с ретро-лада:

Алена Вергова на бала

Очарователна и артистична, точно като баща си. Вероятно Али предстои да поеме по пътя на Юлиан, но засега не е известно с какво е решила да се занимава тази прекрасна млада дама. Тя е плод на любовта му с красавицата Ирина Ялъмова, която някога бе момиче на късмета.

Алена Вергова абитуриентка

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!