Цяла Русия затаи дъх: Омъжи ли се Филип Киркоров (видео и снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралят на руската естрада Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в „сватбени“ костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец в своя профил в Инстаграм.

Бащата на Филип Киркоров разказа кого е разстрелвал в България след „окупацията“ ѝ от Червената армияНародният артист на Русия и България, певецът Бедрос Киркоров коментира изявлението на българското в…Sep 6 2019vijti.com

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“. При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папийонка.

„Живот, любов… Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.
Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония. „Като жених и невеста“, „Сватба в Лас Вегас?“, „Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, са само част от многобройните отзиви в Интернет.

Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения, други предполагат, че по този начин в „месеца на толерантността“ и гей-парадите артистът дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия. Повечето хора обаче са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники. Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

Националите ни с подарък за Филип Киркоров

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров е дал подарък на звездата Филип Киркоров, който изпълни на живо химна на Русия преди контролата между двата състава.
„Дадохме на Филип Киркоров фланелка на българския национален отбор с автографи на всички играчи на отбора, за да не забравя откъде идва“, каза Петров.

Браво! Филип Киркоров се жени във Варна (СНИМКИ)Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени! Новината потвърди самият той пред медиите. Изпълнителя…Nov 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!