На абитуриентски бал с кола за 1 милион лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ученичка от Шумен втрещи гражданите със скъпото возило

Уникален за автомобилния свят и първи за България екземпляр на Lamborghini с тунинг от Mansory докара ученичка от випуск 2021 на Природо-математическата гимназия на абитуриенсткото дефиле пред Паметника на свободата в Шумен, пише Монитор.

Балът на пловдивските принцеси – вижте приказните им абитуриентски рокли (Снимки): Навръх празничния 24 май пред пловдивския хотел „Тримонциум“ се проведе истински парад на принцеси…May 25 2021vijti.com

„Можеха поне да минат през автомивка!“ – изложиха се с коментари част от присъстващите, докато ценителите разпознаха под „калния“ капак Lamborghini Urus в тунинг версията на Mansory, позната като проект „Venatus“. Под „калния“ капак дишат учестено 810 коня, а цената на автомобила се предполага, че е около 1 милион лева.

Бижуто е влязло в страната  през „Дунав мост“ в Русе преди пет дни и е собственост на известен шуменски бизнесмен.

Точно „калта“ от карбоновия тунинг прави колата да изглежда толкова интересна и да струва толкова скъпо. В света има около 12 хиляди екземпляра на Lamborghini Urus, но шуменският е лилаво-черна версия на звяр с пълен пакет на Masory с розов волан.

Дизайнът е с допълнителни карбонови елементи, задно крило и големи отвори за охлаждане. Според описанията на модела в сайта на Mansory версията Venatus Evo 4-литровият V8 двигател е с увеличена мощ от 810 конски сили. Максималната му скорост е 320 километра в час, а ускорението до 100 км. в час става за 3.3 секунди, а автомобилът „лети“ върху 24-цолови джанти.

Дипломат помля абитуриенти в София (СНИМКИ) Тузарска лимузина „Ауди“ А8 с дипломатически номера минала на червен светофар, помля джип…May 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!