Драма като в латино сериал – съпрузи с 6-годишно дете разбраха, че са брат и сестра!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Драма като в латино сериал сполетя семейство. Съпрузиге, израснали като сираци, откриха, че имат една и съща майка, пише местен вестник.
39-годишната Адриана и 37-годишният Лео се познават от 10 години и имат шестгодишна дъщеря. И двамата от известно време търсят биологичните си майки, смятайки за случайно съвпадение факта, че и двете се казват Мария.

Милко Калайджиев следи жена си през смартфон: Предишна изневяра слага край на доверието между съпрузитеБолезнената ревност на Милко Калайджиев към жена му вече минавала всякакви граници, узна HotArena. М…Apr 17 2019vijti.com

Адриана била изоставена от майка си, когато била само на година, след което я отгледал баща й. Лео бил изоставен от майка си на 8-годишна възраст и пораснал под грижите на мащехата си.
Адриана така и не се отказва от идеята да се запознае с биологичната си майка и се обръща към екипа на радиопредаване, което издирва изгубили се роднини. В края на разговора си на живо в ефир майката признава, че имала и син на име Лео. „Не мога да повярвам. Леандро е моят съпруг”, изненадано отговаря жената, пише „Труд”.

Психолозите обясняват връзката между Лео и Адриана с феномена на роднинското сексуално привличане, което възниква между двама възрастни, които са били разделени в критичните за човешкото развитие ранни години и са се събрали отново в зряла възраст.
„Сега ме е страх да се прибера у дома, защото Лео може да не иска да ме погледне повече. Аз го обичам толкова много”, споделя Адриана пред майка си по радиото.
Двамата със съпруга й нямат официален брак, но са категорични, че ще останат семейство, независимо от мнението на хората. „Само смъртта може да ни раздели. Всичко това се случва, защото Бог така е решил”, смята Адриана.

„Първоначално бяхме истински шокирани, но след това проведохме сериозен семеен разговор и заявихме на всички, че ще останем съпруг и съпруга. Имаме толкова много общи планове. Нищо няма да ни раздели. Нищо”, категорични са Адриана и Лео.

Странен навик на Хари, изкарва Мегън извън кожата – двамата съпрузи постоянно се каратОтстрани изглежда, че отношенията между принц Хари и Меган Маркъл са повече от идеални. Любовта им м…Nov 21 2018vijti.com

Category: Любопитно

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!