Милко Калайджиев следи жена си през смартфон: Предишна изневяра слага край на доверието между съпрузите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болезнената ревност на Милко Калайджиев към жена му вече минавала всякакви граници, узна HotArena.
Мустак №1 на българския шоубизнес инсталирал приложение в телефона на жена си, с което ежеминутно да я следи къде се намира. Крайните мерки се наложили покрай участието му в „Като две капки вода“.
Милко често отсъствал от вкъщи и за да е спокоен, че жена му няма да кривне от правия път, инсталирал шпионското приложение на телефона й.
Ако пък някой път се случело GPS-ът й да е изключен и програмата да не работи, Милко звънял на секундата и започвал кръстосан разпит, писа „Галерия“.
Милко Калайджиев: Ром ли? Нелепа измислица. Та аз произхождам от буржоазно семействоМиналия понеделник мегапопулярният свиленградчанин се изяви на сцената на „Капките” гладко избръснат…Mar 10 2019vijti.com

Калайджиев е стигал и доста по-далеч в ревността си. Преди повече от 5 години в публичното пространство излезе информацията, че Милко е скочил на бой на жена си, защото я хванал на калъп в дома им. Калайджиев се прибрал от участие и заварил Маргарита с друг мъж.
Семейната свада била потушена от полицейски екип. Униформените разтървали певеца и съпругата му и го принудили да подпише протокол, че повече няма да посяга на половинката си.
Упорит слух в Свиленград гласеше, че Маргарита сложила рога на известния си мъж с дългогодишния си любовник Антон. Към днешна дата Марго е вярна на мъжа си и е примерна съпруга. Певецът обаче й нямал доверие и дори не й позволявал да излиза с приятелки без негово присъствие.

Милко Калайджиев е и доста суетен
Наскоро стана ясно, че си е присадил коса, но упорито крие този факт. Най-известният ни мустак, който го пожертва заради участието си в имитаторското шоу, е платил около 8000 лв. за интервенцията, но лъже, че косата му е естествена. Процедурата е била направена в Турция.
В интервю за „Уикенд” Калайджиев заяви, че косата му е естествена. „Който не вярва, че косата си е моя, нека ме огледа добре. Дори ако иска да я дръпне, за да се увери”, категоричен бе Милко. Старите клипове на изпълнителя обаче разкриват истината. На видеата от 90-те прозира голото теме на певеца, а архивните му снимки също са красноречиви.
Въпреки че не е първа младост, 67-годишният Милко е сред най-суетните мъже в жанра и все още се старае да има имидж на плейбой.
Източник: Хотарена
Музикалното шоу „Като две капки вода“ се оказа замесено в кражба и измамаМузикантът Николай Атанасов твърди, че в последното издание на „Като две капки вода“ негово изпълнен…Mar 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!