Деси Радева впечатли с елегантна визия в черно – рядко я виждаме така! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Дрескод „черно“ – истинска класика в жанра, с която човек не може да сбърка. Този път черното донесе късмет на Първата ни дама , Десислава Радева , която показа изискана елегантност .

На приема, организиран от държавния глава Румен Радев послучай 24 май, присъстващите дами заложиха на класическата черна рокля.

Съпругата му Десислава и вицепрезидентът Илияна Йотова впечатлиха в елегантни тъмни тоалети.

Деси Радева се появи за първи път от три месеца – всички забелязаха промяната (Снимки): Цели три месеца не бяхме виждали на публично събитие първата ни дама, Десислава Радева . Сега тя на…May 3 2022vijti.com

Радева и Йотова в черно

Двете дами са с различни модели черни рокли , но еднакъв тип – изчистени и с дължина до коляното.

Йотова е сложила брошки на своята и е заложила на дългия ръкав. Радева пък е предпочела сатенен плат и къси ръкави. Единственият по-цветен акцент в тоалета на двете са обувките. Йотова е с червени на класически среден на височина ток, а Радева – с розови.

прием президент

Това не е първият път, в който двете обличат почти еднакви тоалети. Така бе и на приема за 3 март, който президента организира през 2018 г. Тогава те облякоха рокли в синята гама, покрити с черна брюкселска дантела. Роклята на Йотова бе изработена от дизайнера Жени Живкова, а тази на Радева – от Невена Николова.

Защо Деси Радева има тапа в ухото? (Снимки)Съпругата на президента Румен Радев е пътувала без него до Ирландия, научи „Ретро“. Десислава Радева…Mar 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!