Синът на президента ги събра и бившата му половинка / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът Румен Радев изпрати абитуриент. Синът му Георги завърши XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици „Проф. Васил Златарски“. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на абитуриента се събра на тържествен обяд в ресторант в София.

Синът на Радев абитуриент, президентът се събира с бившата си за бала на Георги – СНИМКААбитуриент изпраща президентът Румен Радев, съобщи „Ретро“. Синът му Георги след дни ще отпразнува с…May 24 2022vijti.com

Подготовката за празничната вечер на Георги започна още от сутрешните часове на деня. По обяд синът на президента, заедно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от семейния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в личния автомобил на Георги и потеглиха към заведението, където родата вдигна наздравици за завършването му.

За своя бал младият наследник на президента беше заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза. Майка му Гинка сияеше в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И докато бившата жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента отново предпочете да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, докато се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, вероятно получавайки поздравления за радостния повод. Въпреки че президентът Радев бе изключително ангажиран точно на 24 май, все пак намерил време в промеждутъка от официални събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която дошла специално от Славяново, както и семейството на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството.

Радев пирува с майка си в кръчма на Митко Пайнера / СНИМКАПрезидентът Румен Радев все по-често посещава самотно живеещата си майка в родното Славяново. Преди …May 14 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!