Защо Деси Радева има тапа в ухото? (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на президента Румен Радев е пътувала без него до Ирландия, научи „Ретро“. Десислава Радева е била гост в град Арма, където има българско училище, и се е срещнала с колектива на школото и неговите възпитаници. По време на събитията, организирани в нейна чест, първата дама се появила с тапа в едното си ухо, вижда се от снимките, отразяващи гостуването ѝ.

Тапата е прозрачна на цвят, за да не се набива на очи и да не привлича излишно внимание. Предвидливо президентшата се явила на събитията с пусната коса, за да прикрие тази зона, но фотографите успели да я уловят в момент, в който прическата ѝ се разместила. Не е ясна причината, поради която се налага Деси да носи приспособлението.

Първата ни дама смая с уникален тоалет – Деси Радева никога не е била по-красива! (Снимки): Днес е официалното встъпване в длъжност на президента Румен Радевза втория му мандат на „Дондуков“…Jan 22 2022vijti.com
Припомняме, че само преди месец тя отново даде положителен тест за коронавирус и бе в изолация, като подробности как е протекло боледуването ѝ така и не бяха изнесени от президентската институция. Очевидно общото ѝ здравословно състояние е добро, щом е предприела пътуване в чужбина. Мистерия обаче остава защо президентът не я е придружил и дали поканата от българското училище в Арма, Ирландия, е била единствено отправена към нея. Под въпрос е и с какви средства Деси е отишла до там и дали престоят ѝ в чужбина е бил за сметка на гостите. Преди време самоинициативно тя присъства без мъжа си и на фолклорен събор в Милано, а след като тайната ѝ визита там излезе наяве, първата дама побърза да обясни, че сама е платила самолетните си билети, хотела и другите разходи от личния си бюджет и не са били за държавна сметка.

В Ирландия за Радева била подготвена специална програма. В училището тя плела мартеници заедно с учениците, а след това им преподала и бърз урок по български хора, които е известно, че са голямата ѝ страст. Години тя танцува непрофесионално в столичен ансамбъл, като владее повече от 50 вида хора от всички фолклорни области у нас. За пръв път танцовите си умения Десислава показа публично в нощта на изборната победа за втория мандат на мъжа си, като поведе Дунавско хоро в щаба му.

По време на престоя ѝ в Ирландия за Радева бил даден и прием в посолството ни там, където наши емигранти не пропуснали да се снимат с нея за спомен. Пътуването ѝ не е отразено дори от нейната фондация „Живата вода на България“, която в последните две години не отчита никаква дейност, макар Ген. Деси да бе дала силна заявка, че ще се бори за различни каузи, обвързани с българщината. След като проведе две издания на литературното състезание за ученици „Пазим езика си“, преустанови и тази си инициатива.

Припомняме, че от 2 април 2020 г. Радева е напълно неактивна в социалните мрежи. Тя престана да публикува каквото и да е след серия от скандали, които запали с постовете си. Все по-рядко Десислава придружава и съпруга си по различни събития у нас и извън страната. Брачната ѝ халка обаче продължава да блести ярко на ръката ѝ, макар с Румен Радев да не се появяват често заедно публично и това редовно да буди известни спекулации по повод семейните им отношения.


Радева с деца от българското школо в град Арма

Дрескод за втория мандат: Деси Радева в кралско синьо (СНИМКИ)Погледите в началото на втория мандат на президента Румен Радев, който днес положи клетва в парламен…Jan 19 2022vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!