Голям скандал в ефира на БТВ: Синоптикът Борислав Лазаров побесня

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Страстите се разгоряха до червено в ефира на БТВ тази неделя. Мария Цънцарова не бе подготвена за изблика на колегата си.

Синоптикът на bTV Борислав Лазаров побесня в ефир. Причина за негодуванието му бяха депутатите. „Прати ли сме тези хора там, за да работят, а те си фраснаха една дълга почивка. Ядосвам се като данъкоплатец“, отсече Лазаров.

Но гневът му към народните представители не спря до тук. Той обяви, че е бесен и заради решетките, които изненадващо се появиха на централния вход на Народното събрание (НС), предаде Блиц.

„Вместо да оправят нещата те цяла седмица спорят за това кой сложи решетките. Все едно се карат кой ми… да не казвам какво в гащите“, отсече той.

Тук колежката му Мария Цънцарова го подкани да стигне и по-далеч: „А мръсния виц? Ще го кажеш ли?“. В крайна сметка обаче Лазаров се спря и каза, че ще им го сподели извън ефир.

СКАНДАЛНО: 400 лв за карта за достъп до Летище София – СНИМКИВ социалните мрежи се появи необичайна и скандална обява за продажба на карта за достъп до паркинг н…May 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!