Синът на Радев абитуриент, президентът се събира с бившата си за бала на Георги – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Абитуриент изпраща президентът Румен Радев, съобщи „Ретро“. Синът му Георги след дни ще отпразнува своето завършване. Наследникът на държавния глава ще триумфира с официален костюм заедно със съучениците си от столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“.

Балната вечер на класа на Георги ще се състои в елитен столичен хотел, а преди това цялата фамилия на абитуриента ще се събере, за да го изпрати подобаващо и да го ориса с добри пожелания по новия му житейски път. Заради семейното тържество и специалния повод Румен Радев ще седне на една маса с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гинка. За последно двамата се събраха заедно преди точно 2 години, когато абитуриентка бе дъщеря им Дарина, която сега е студентка втори курс в НАТФИЗ и жъне успехи на театралната сцена.

Пловдивски абитуриенти 2022: На бал със златна каляска, трактор и ферари СНИМКИОт година на година пловдивските абитуриенти стават все по-изобретателни и искат да насочат светлини…May 24 2022vijti.com

За семейната сбирка от Славяново в София ще пристигне и майката на президента – Станка, която присъстваше лично и на бала на внучката си. Очаква се и сватята й Добринка, майка на първата жена на Радев, да дойде от Пловдив, където живее. Двете пенсионерки са в чудесни отношения и след развода на децата им и чакат фамилните срещи с нетърпение, защото рядко се виждат на живо.

От пиршеството обаче отново ще липсва втората жена на президента – Десислава. Тя отсъстваше и от бала на Дарина, тъй като отношенията между нея, предшественичката й в сърцето на Радев – Гинка, както и роднините на държавния глава са обтегнати, макар с децата му първата дама да е показвала, че се разбира добре. Припомняме, че те често излизат на семейни вечери и гостуват при нея и баща си във вила „Калина“ в „Бояна“.

Вероятно Георги Радев ще продължи образованието си в чужбина, макар интересите му в ученическите години да бяха фокусирани върху футболната му кариера. Синът на Радев бе определен като една от най-силните ни млади надежди и още като гимназист бе забелязан от треньорския екип на „Валенсия“, където го взеха на лагер и проби. Георги играеше в столичния частен футболен клуб „Барокко“, а после бе привлечен при младежите на ЦСКА. Там обаче изкара само един сезон и се отказа от мечтата си да бъде футболист за сметка на учението.

Приближени до семейството на президента коментират, че по настояване на родителите си Георги се отдръпнал от спорта в началото на XII клас, за да има достатъчно време да се подготви за матурите и кандидатстудентските си изпити. Към каква специалност обаче се е насочил, те не издават. Наследникът на Радев няма афинитет към авиацията и едва ли ще го наследи в професията. Роднини не изключват да избере да учи банково дело, повлиян от майка си. Възможно е да заложи и на модерна специалност, свързана с компютри, досущ като повечето си съученици.

Докато беше ученик, преподавателите на Георги споделяха за него, че е интелигентен младеж с потенциал, но въпреки това името му неколкократно бе забърквано в различни скандали. Още докато бе в седми клас, излезе информация, че той е участвал в сбиване в столичното 38-о училище. Две години по-късно още непълнолетният Радев-младши бе задържан от полиция след масово меле в столичната дискотека на бул. „Васил Левски“.

Боят се разиграл заради момиче, бил заснет от камери, а участниците в него нямали право да бъдат в малките часове на нощта в клуба, тъй като не са навършили пълнолетие. През миналата година пък Георги се забърка в пореден скандал, след като той и група негова приятели замеряха граждани по нощите от двора на столична пицария, а след подаден сигнал към полицията бяха задържани. Синът на президента бе викан на разпит в Четвърто РПУ в София, на който го придружи само майка му.

Цяла България говори за облеклото на този абитуриент-Снимки Сезонът на баловете е и в социалните мрежи вече се въртят всякакви снимки на момчета и момичета в …May 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!