Възрастен мъж почина след ваксина срещу коронавирус

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж на 75 години почина от инфаркт след като си е поставил ваксината на Pfizer срещу коронавирус. Последвалата аутопсия не е намерила връзка между сърдечния пристъп и имунизацията.

„Мъж на 75 години от северната част на Израел, който е страдал от сърдечносъдово и онкологично заболявания, е бил ваксиниран срещу коронавирус, малко след което е починал вкъщи“, пише в съобщение Министерството на здравеопазването на Израел, пишат от fakti.bgВедомството е създало специална комисия, което да разследва нещастния случай. „Първоначалната проверка не намери връзка между нещастния случай и ваксинирането. Кампанията по имунизация продължава“, съобщава министерството.

Кампанията по масова ваксинация в Израел започна на 20 декември. Първи бяха ваксинирани медицинските работници, студентите медици и представителите на органите на властта, които трябва със своя пример да подтикнат гражданите да се ваксинират. Вторият етап включва ваксинирането на граждани над 60-годишна възраст и хора от рискови групи.

Източник: ЗаЖената

Първите ваксинирани българи с първи думи след ваксинацията Намираме се във война, но дойде нашето оръжие и то е в тези малки бурканчета. Това заяви след вакс…Dec 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!