Първият лекар, ваксиниран в Хасково съобщи за лична трагедия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдебният лекар д-р Христо Еленски е първият ваксиниран срещу коронавирус в областта. Веднага след манипулацията, извършена в МБАЛ Хасково, той заяви че ваксината е възможност тази зараза да бъде спряна, предава Хасково лайф.

д-р Христо Еленски„Загубих много близки хора. Загубих и брат си. Тази ваксина ще спести много болка и страдание на хората. Затова съм сигурен, че на този етап на разстространение на заразата, ваксината е надежда“, каза д-р Еленски. Според него празното говорене в обществото е дразнещо. От коронавирус умряха милиони хора по света.

За 33 години опит в съдебната медицина толкова смърт за кратко време не съм виждал“, сподели Еленски. Той е категоричен, че и последиците върху оцелелите след срещата с коронавируса са пагубни. Повечето от хората остават с увреждания за цял живот. Затова ваксината е единственият изход човечеството да се избави от болестта и от страха.

“Трябва да спрем да живеем в страха. Ваксината ще ни помогне”, каза още д-р Еленски. Веднага след д-р Еленски на имунизация беше направена и д-р Тодор Пандов.

Ген.Мутафчийски разказа за страничните реакции ден, след като му биха ваксината: Както всички знаем, вчера бяха поставени първите ваксини срещу коронавируса у нас. Първият ваксини…Dec 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!