Виктория Петрова зачена на 40 години! (показа бременното коремче – снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата Виктория Петрова ще има щастието да бъде родител!

Хубавата водеща на новините по Би Ти Ви – Виктория Петрова получи най-прекрасния подарък на света. При това само седмици преди 40-ия си рожден ден на 30 август.

След толкова години в отчаяни опити да стане майка и да гушне в обятията си своето бебе, тя най-после успя. Оказва се, че Бог чу молитвите й и Виктория Петрова е бременна. А, както може да се предположи, щастливият бъдещ татко е спортният министър Красен Кралев, съобщава вестник “Ретро”.

Защо Виктория Петрова не е под карантина?Ширещият се от месеци слух, че новинарката от Би Ти Ви Виктория Петрова и спортният министър Красен …Aug 24 2020vijti.com

Преди дни Вики Петрова показа наедрялото си коремче по време на официално събитие. Тя беше гостенка на партито за рождения ден на бившия футболист и треньор Илиян Илиев. Вместо рожденика обаче, повечето присъстващи бяха вперили очите си в тялото на новинарката.

Явно Виктория не е от суеверните жени, които упорито крият щастието си до третия, че и до четвъртия месец. Тя се беше облякла в буквално впита по тялото рокля, с която коремчето й се виждаше и от самолет.

Партито за ЧРД на Илиев дойде дюшеш и за да се разкрие още една лъжа – а именно, че Виктория Петрова и Красен Кралев са разделени. Е, не са. Двамата пристигнаха заедно на тържеството и си тръгнаха заедно. Като през цялото време изглеждаха по-сплотени и близки от когато и да било.

А и как иначе, ако Петрова носи в утробата си бъдещото им дете. Знаем, че Кралев доста време се дърпаше и не искаше да става отново татко на дърти години.

Очевидно обаче любовта му към Виктория Петрова се оказа по-силна и той отказа да мисли и действа егоистично.

Към момента Виктория още не е потвърдила новината, но близки до нея източници са убедени, че тя действително е бременна.

“Вики е суетна жена и в никакъв случай нямаше да се появи с този корем и тази рокля на обществено място, ако не беше бременна. Тя винаги се е стремила да бъде в перфектна форма и досега не сме я виждали неглиже или в неподходящ вид”, коментират източниците.

Тепърва ще разберем дали водещата наистина ще сбъдне най-голямата си мечта, което искрено й пожелаваме!

 

Окончателно? Виктория Петрова напусна Красен КралевОчарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на път да съсипе личния си живот в извънредн…Apr 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!