Защо Виктория Петрова не е под карантина?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ширещият се от месеци слух, че новинарката от Би Ти Ви Виктория Петрова и спортният министър Красен Кралев вече не живеят заедно, получи своето косвено потвърждение днес вечерта.

Окончателно? Виктория Петрова напусна Красен КралевОчарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на път да съсипе личния си живот в извънредн…Apr 16 2020vijti.com

Само часове, след като бе официално съобщено, че Красен Кралев е дал положителна проба за коронавирус и е изолиран за домашно лечение, Виктория Петрова цъфна на екран като водеща на вечерната емисия от 19 ч. заедно с Юксел Кадриев.

Облечена в розов тоалет, новинарката остави на колегата си да съобщи вестта, че „нейният“ Красен Кралев е дал положителна проба за коронавирус.

На въпроса „Защо Виктория Петрова не е под карантина?“, източник от Би Ти Ви неформално потвърди, че журналистката е разделена със спортния министър. Според думите му, това се е случило още тази пролет.

Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който досега пазеше в абсолютна тайнаВиктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който пази в абсолютна тайна. Го…Oct 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!