Окончателно? Виктория Петрова напусна Красен Кралев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Очарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на път да съсипе личния си живот в извънредната ситуация. Водещата, която е в ефир неотменно всяка вечер заедно с Юксел Кадриев, е взела крайно решение и е напуснала общия дом със спортния министър Красен Кралев. Вече 2 седмици двамата се виждали само навън, за 15-20 минути и на 2 метра дистанция.

Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който досега пазеше в абсолютна тайнаВиктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който пази в абсолютна тайна. Го…Oct 5 2019vijti.com

Вики си тръгнала от Кралев под разумния предлог, че не иска любимият й да пострада и да се разболее, ако тя му прехвърли опасния вирус заради постоянните й контакти всеки ден с колеги в телевизията.

Бившият атлет обаче бил разстроен от постъпката на красавицата, но въпреки увещавията му, че не иска раздялата и не се страхува от заразата, новинарката била непреклонна. Тя си събрала багажа и се изнесла в моминското си жилище.

Колеги на красивата водеща разказват, че тя била абсолютно вманиачена и педантична в спазването на мерките в  епидемията. Вики не сваляла маската нито за миг, освен по време на емисии, носела 2 дезинфектанта в джоба си, а вечер след работа миела със силни препарати цялата къща, без значение колко я е налегнала умората.

Новинарката била доста притеснена и от близкото присъствие на екранният й партньор Юксел Кадриев и се страхувала, че може да й лепне вируса, защото не бил толкова старателен, колкото нея. Затова и не спирала с инструкциите и държала журналиста изкъсо дали спазва всички нужни мерки.

Приятели на звездната двойка обаче смятат, че временната раздяла покрай извънредната ситуация този може да финализира окончателно отношенията на Виктория и Красен Кралев.

Двамата бездруго се събираха и разделяха вече няколко пъти, а идеята за сватба от известно време изглежда все по-далечен мираж.

След като успя да се откопчи от ангажиментите си: Виктория Петрова посвети времето си на най-важния човекВиктория Петрова е успяла да си издейства няколко дни отпуск, които прекарала в родната Варна, а не …Jul 17 2019vijti.com

Източник:лупа

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!