Симеон II вдига най-скъпата сватба в историята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-скъпата сватба в родния елит ще вдигне този май Симеон Сакскобургготски. Под венчилото ще мине неговата внучка Мафалда, която е дъщеря на принц Кирил и Росарио Надал. Красавицата, превърнала се в последните години в световна музикална сензация, ще каже заветното „да“ на своя любим Марк Абуслейман, който е британски финансист от ливански произход. Младоженецът също не е със случайно потекло и е син на известния политик Камил Ауслейман, който беше министър на труда на Ливан през 2019-2020 г.

Любимата внучка на Цар Симеон II Малфида изгря на корицата на VogueЛюбимата внучка на Цар Симеон II Малфида стана лица на корицата на Vogue. Чаровната певица, която от…Jun 29 2019vijti.com

Сватбеното тържество вече е насрочено за 28 май и ще се състои не къде да е, а в Палма де Майорка, Испания. Красивият остров неслучайно е избран от булката и младоженеца, защото на същото място преди 30 години сключват брак и родителите на Мафалда в присъствието на испанското кралско семейство. Освен това майката на Мафалда е родом от там, а баща ѝ има къща на Майорка. Очаква се на пищната сватба да присъстват редица гости, сред които и мнозина с благороднически титли. Тя обаче ще се състои само от сключването на граждански брак и прием след това. Църковни обети влюбените няма да си разменят, тъй като принцесата е кръстена в Римокатолическата църква, а Марк е отгледан в Маронитската църква.

Всъщност Мафалда е най-голямата и първата от внуците на Симеон II, която ще се омъжва. 27-годишната девойка има и по-малки брат и сестра, които ще ѝ бъдат шафери. Сватбата ще бъде интересно събитие и за испанските таблоиди, които следят отблизо интимния живот на Сакскобургготски, тъй като майката и бащата на Мафалда от няколко години са разделени и не живеят заедно. Във важния за наследницата им ден обаче те ще застанат един до друг.

Младоженецът е добре приет от цялото семейство. С бъдещата булка са заедно от повече от 8 години. Запознават се в Лондон, а след това заедно заминават за Бостън, където продължават университетското си обучение. Внучката на Симеон Сакскобургготски завършва престижния музикален колеж „Бъркли“, а Марк – компютърно инженерство в „Харвард“.

Животът в Америка обаче не им допада и след дипломирането си те се местят и установяват трайно в Мадрид. Още през 2018 г. Мафалда предизвика фурор на музикалната сцена, след като пусна няколко свои песни с клипове, които били нейни авторски композиции. Последваха и музикални албуми, както и много участия по големи форуми в Европа и Щатите. Покрай това тя впечатли лично прочутия американски дизайнер Майкъл Корс, който я припозна за своя муза и я покани да представи някои негови тоалети от колекцията му за 2018 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Внукът на Симеон II е новият ген. МутафчийскиВнукът на бившия премиер Симеон Сакскобургготски – княз Мирко Панагюрски, вече е практикуващ коремен…Feb 12 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!