Бележка под чистачката на паркиран автомобил взриви мрежата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересна снимка беше публикувана във Фейсбук. В групата „Забелязано в София“ – Георги Трайков публикува две снимки на бележка. Тя е оставена под чистачката на черно БМВ, което е паркирано в София.

На бележка пише: “Let the force be with you“ (Нека силата бъде с теб) от майстор Йода.

Това е девизът, с който рицарите джедаи в „Междузвездни войни“ си пожелават успех в начинанията. Йода (на английски: Yoda) е измислен персонаж и един от главните герои във вселената на филмовата космическа сага.

Подобно на много имена в „Междузвездни войни“, името „Йода“ се предполага, че идва от древен език етимологично – в случая вероятно от санскрит „йодда“ (воинът) или от иврит „йодея“ (този, който знае).

Коментарите под снимката са в шеговит тон. Ето част от тях:

„Човек да не си остави бебето Йода на слънце…“, пише Христо Христов

Евгени Христов пък смята, че това е типична шега.

„Тежък криндж!“, добавя Leon Nebel

Какво означава криндж?

Най-близо до значението на думата „криндж“ е думата „неловко“. Други подходящи думи са „гаф“ и „изцепка“. Тийнейджърите употребяват думата „криндж“, когато гледат нещо, което поражда у тях възмущение, смях и едновременно с това съжаление към заснетия.

Владислав Горанов избяга в Сърбия с издирван автомобил, докато го залавят на границатаХванаха бившия финансов министър с издирвана кола. За екшън с бившия финансов министър Владислав Гор…Dec 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!