Владислав Горанов избяга в Сърбия с издирван автомобил, докато го залавят на границата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хванаха бившия финансов министър с издирвана кола.

За екшън с бившия финансов министър Владислав Горанов на ГКПП „Калотина“ съобщава БНТ.

Той е влязъл в граничния пункт в посока Сърбия около 18.30 часа снощи с автомобил BMW X7.

При проверката обаче се оказало, че шофираната от Горанов кола е обявена за издирване.

Бойко Борисов поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил КараниколовПредседателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра…Jul 15 2020vijti.com

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с автомобила и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той обаче направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Съгласно документите издирваният автомобил BMW X7 е лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

В момента полицията издирва автомобила. Извършва се проверка и за неподчинение на полицейско разпореждане.

От МВР не потвърждават, но и не отричат участието на Владислав Горанов в случая. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му преминаване през граничния пункт.

ХВАНАХА НА ГРАНИЦАТА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ С ИЗДИРВАН ОТ ИНТЕРПОЛ АВТОМОБИЛ. СЛЕД КАТО РАЗБРА, СЕ ВРЪТНА И СЕ ВЪРНА С ДРУГГраничните полицаи от ГКПП ”Калотина” хванаха бившия финансов министър Владислав Горанов да кара джи…Dec 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!