Аферите, в които бе замесена застреляната снощи Станка Марангозова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Станка Марангозова, за която се твърди, че е жената, която тази вечер беше открита застреляна в кола в столичния кв. „Младост”, е била замесена във финансови пирамиди и е завлякла много бизнесмени с пари.
През 2011 година тя бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домашен арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. „Витоша“ и отказа да допусне частния съдебен изпълнител, който трябваше да въведе в имота новите собственици.

Венци Чикагото: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от РусеВенцислав Ангелов – Чикагото има различна версия от тази на МВР за зверското убийство на журналистка…Oct 7 2019vijti.com

Апартаментът бе продаден на публичен търг след неплатени две ипотеки.Месец, след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в телевизионно предаване и обявява, че е била измамена от Иво, сина на бившата социална министърка Емилия Масларова.
Имената и на двамата се свързват с различни сделки. Твърди се, че след сделка с Иво Масларов си е теглил куршума приятелят на водещата Диана Найденова – Борис Йорданов. Това е станало след продажба на апартамент на Йорданов.

Сред жертвите на Станка Марангозова е и известният бизнесмен Румен Николов – Пашата, който накрая се отказа да си търси парите. Освен него, тя е оплела в мрежите си и други видни представители на групировките като бургаския наркобос Митьо Очите, Маргините и други известни в България играчи. Според разследването на ДАНС общата сума на щетите, нанесени от Станка, възлизали на около 28 милиона лева.

Марангозова демонстрирала широки познания по отношение на борсовите игри. Разправяла, че преди известно време работела като борсов агент в голяма фирма с международна дейност, но напуснала и решила да действа като солов играч. Явно, красноречието й било изключително голямо, защото успяла да омае някои от най-хитрите и безмилостни бизнесмени у нас. Подмамени от обещанията й за големи облаги и бърза печалба, те и доверили крупни суми, които да пусне в обръщение. Източник: Блиц

Мистерия обви внезапното самоубийство на известния столичен прокурорОбвинителят от Върховната касационна прокуратура Васил Миков, който беше намерен мъртъв в апартамент…Sep 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!