Венци Чикагото: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от Русе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венцислав Ангелов – Чикагото има различна версия от тази на МВР за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова.
Венци Чикагото казва, че майката на Вики е работила в продължение на няколко години за него. Той твърди също, че се е видял в затвора в Белене със Северин Красимиров, осъден на 30 години лишаване от свобода.
Представяме ви цялото изявление на г-н Ангелов, което е споделил в социалната мрежа:
Аборт и заможен мъж, който поканил Дарина на СПА, вероятно стоят в основата на убийството в „Надежда“Седмица преди да бъде убита в столичния квартал „Надежда“, Дарина Министерска се разделила с приятел…Nov 2 2018vijti.com

Венци Чикагото: На 06.10.2019 г. на живо във фейсбук от 17:00 часа ще ви кажа истината за чудовищното убийство на Вики от Русе.
Скъпи приятели, на 06/10/2018 г . бях в затвора в Белене, когато съобщиха за зверски изнасилената и убита русенска журналистка Виктория Маринова. Наблюдавах всичко по случая с убийството на русенската журналистка Виктория Маринива или както ние я знаехме в квартала – Вики.
Малко от вас знаят, че нейната майка Галя, работи за мен в продължение на няколко години в моето заведение в квартал “Здравец – Изток“, което първоначално се казваше “Орехчето“ и след това се наричаше бар “Чикаго“.

Малко от вас знаят, че Вики израсна на една площадка с моите деца – Данчо и Цецо през 1995 г.
След като излязох от затвора в Белене на 07.06.2019 г., всеки ден търсех истината за зверското убийство на Вики, защото лично съм се видял в затвора в Белене с осъденият на 30 години лишаване от свобода – Северин Красимиров. Психопрофилът му не отговаря на лице, способно да извърши такова зверско престъпление .
На 06.10.2019 г., когато се навършва една година от чудовищното убийство на Вики вие ще разберете:
– Кои са извършителите на чудовищното убийство?

– Колко милиона лева плати поръчителят и на кой за извършеното по негова поръчка жестоко и чудовищно убийство на Виктория Маринова и след това прехвърли дялове от своята компания на приближени на лицето “КОЙ“ лица, за да се инсценира брутално изнасилване?
– Кой заповяда на депутат от политическа партия да се приключи максимално бързо случаят, като се намери изкупителна жертва от малцинството – цигански или ромски произход за извършеното престъпление?
– Кой е човекът намерил Северин Красимиров и срещу каква сума Северин е поел вината за престъплението?
– Ще разберете и мотива за поръчителството за убийството на Виктория Маринова.
Истината и само истината ще ни направи свободни човеци!
Източник: dunavmost
Излиза ли от затвора Северин, убил журналистката ВикторияВ Окръжния съд в Русе утре сутринта започва делото за зверското убийство на Виктория Маринова, която…Apr 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!