Андреа си купува булчинска рокля в Истанбул – кога е сватбата? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За пореден път Андреа изправи на нокти почитателите си, споделяйки двусмислен пост в социалните мрежи. След като миналата седмица ги озадачи и разтревожи със снимка от болница в Истанбул, сега поп фолк-дивата пусна нова сензация от Турция .

В стори в Инстаграм, блондинката показа как разглежда булченски рокли в магазин в Истанбул, видя HotNews.

Естествено, почитателите ѝ разтълкуваха това като сигнал, че Андреа най-сетне е готова да чуе и каже заветното ДА!булчински рокли

Дали наистина боксьора ни се е навил да я направи своя законна съпруга? Феновете на изпълнителката все още се питат какви са отношенията на Пулев и Андреева. Двамата имаха раздяла с груби обиди, а след това уж се събраха и снимаха реклама за популярна алкохолна напитка. Двамата още повече задълбочиха клюката, че отново са заедно покрай гастрола на Андреа в Турция, където си ремонтира бюста. Спортистът е плътно до нея и това още повече задълбочи същността на отношенията им с днешна дата.

Андреа и Кубрат Турция

Новото 20 е посещението в магазин за булченски рокли, от където Андреа показа предсватбени вълнения. „Защо ще влиза иначе в такъв бутик, ако няма да се омъжва?!“, коментират почитателите й и тръпнат в очакване любимката им да стане булка.

Андреа е в болница в Турция, Кубрат бди над нея (Снимка): Певицата Андреа предизвика истински шок сред феновете си, след като публикува стори в социалните м…Feb 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!