Андреа ще става майка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андреа се включи в социалните мрежи на живо от банята, за да отговаря на въпроси на феновете. Разбира се, всички се вълнуваха от случващото се в любовния й живот и кой е новият мъж до нея.

Поп фолк звездата обаче заяви, че възнамерява вече да пази интимните си отношения в тайна, след като в миналото си е патила именно от разкриване на прекалено много за себе си.
„Мисля, че личният живот вече за мен няма такова значение… Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната тема, цел в живота в момента. Така че всичко останало вече няма значение за мен“, допълни изненадващо блондинката.

Андреа обаче разкри нещо важно. Последователите й я попитаха дали скоро мисли да става майка, на което тя отвърна: „Мисля, даже искам“. Тя допълни, че много би се зарадвала да има момченце.

Освен това певицата зарадва феновете си и с друга добра новина. Тя подготвя поп фолк парче за пролетта. Разкри още, че след песента на испански се кани да запише сингъл и на руски, но възнамерява първо да ходи на уроци, за да оправи акцента си.

Андреа проговори след загубата на Кубрат Пулев„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Тол…Dec 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!