Алкохол от туби и бакшиш в деколтето на 15-годишна певица – ще има ли наказани?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Над 20 души събрани в барака тип „механа” , алкохол с неясен произход се лее от 5-литрови туби, а млади мъже опипват и блъскат в деколтето на 15-годишна певица банкноти от 20 лева.  Всичко това се видя на едно „живо” включване от 7 минути в социалните мрежи. Макар то да е кратко, унизителните моменти в него са много, а дори не искаме да си представяме какво се е случило след това.

Видеото е унизително, както за хората, които са се наблъскали като сърнели във въпросното помещение, унизително е за 15-годишната талантлива народна певица, унизително е и за обществото ни.

Румен Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса 10 години лекари и медицински сестри напускат страната, НЗОК се източва, нула реформи, закриват се…Nov 27 2020vijti.com

Въпросното момиче е  сред най-талантливите млади народни певици в Пловдив.  Видимо от клиповете момичето не се чувства комфортно от поведението на забавляващите се, а в момента, в който й слагат банкноти – тя бърза да ги махне. Вина за целият този фарс носят и родителите й, които трябва да вземат мерки, ако не искат да гледат по-често подобни клипове с нея.

Всичко това се случва на фона на затворени стотици бизнеси, които се чудят как след месец ще свържат двата края. Същите тези бизнеси, които инвестираха хиляди в своите обекти и направиха компромиси, за да може да работят и да не се виждат подобни гледки.

Вероятно това видео показва едно от стотиците събирания, които са били от този тип у нас през последните дни.  Те показват колко безсмислени са мерките откъм ефект, а още повече, че дори подобен тип събития носят повече опасност, отколкото заведения, работещо с намален капацитет.  Освен че от такъв тип купон може да тръгне голяма клъстерна зараза, неясното вещество в тубите от 5 литра може да изпрати много бързо хората от купона в болница със сериозни здравословни проблеми.

Така отново опираме до контрола – ще има ли наказани? Ще се сезират ли институциите заради гротеската с таланта на детето, което му е било позволено да отиде на подобно място? Или просто ще твърдим, че имаме мерки на хартия, за да се каже, че се борим с вируса? Отговорът по-скоро клони към последната опция, а това е и една от причините доверието в институциите да бъде все по-малко.

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!