Евтим Милошев изненада Алекс Сърчаджиева, докато тъгува за Иван Ласкин ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алекс Сърчаджиева вчера посрещна 38-ия си рожден ден с много веселие и любими приятели. И за капак – отбелязвайки финалния епизод на хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, в чийто последен сезон взе участие.

Актрисата, която въпреки всичко не спира да тъгува за непрежалимия си Иван Ласкин, бе изненадана по неповторим начин от две от най-близките си приятелки, една от които бившата водеща и бивш депутат от „Атака“ Калина Крумова. Колегите й от сериала също не я оставиха да тъгува.

София, дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева порасна! Няма да я познаете – /СНИМКИ/ Не е за вярване колко е порастнала и в каква красавица се е превърнала дъщерята на актрисата и поко…May 15 2021vijti.com

Певицата бе изненадана в дома си с бутилка шампанско, триетажна торта и балони с цифрите 3 и 8. На влизане Алекс нямаше как да скрие силната си емоция и дори се пошегува, че е много яко да станеш на 83, обръщайки цифрите.

А под поста в социалните мрежи е получила хиляди честитки, сред които се открояваха куп известни имена, сред които това на Ненчо Балабанов, Стефания Колева, Катето Евро. „Да си жива и здрава, красавице, добро момиче, чудна майко и великолепна актрисо“, написа й майката на Александър Кадиев.

На финала на „Откраднат живот“ пък Сърчаджиева беше изненадана от продуцента Евтим Милошев с огромен букет, пише show.blitz.bg.

Няма да повярвате какво се случи между Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков СНИМКИАлекс Сърчаджиева напоследък много задържа вниманието с образа си на д-р Габриела Димова в хитовата …Mar 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!