Акад. Богдан Петрунов: Когато сте здрави, вземайте витамини, когато имате симптоми, не го правете сами

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Акад. Богдан Петрунов обяви в ефира кога един човек трябва да приема витамини. Той говори също за ваксините против ковид и ремдесивир.

Хората с тази кръвна група са имунизирани срещу коронавируса: Учените отдавна са открили зависимост между кръвната група на човек и заболяванията, към които е п…Nov 26 2020vijti.com

Когато сте здрави, когато нямате клинични симптоми, вземате витамини и стимулатори. Когато имате симптоми, не го правете сами, защото може да има прекомерна имунна реакция. Това заяви акад. Богдан Петрунов пред Нова телевизия.

По думите му, става въпрос за витамин D, който, според него, не бил чак толкова голямо оръжие срещу COVID-19, но е много важен за баланса на имунната система.

Относно ваксините срещу коронавируса, академикът заяви следното – никоя фирма досега не е отговорила на три основни въпроса – дали ще ни спестят заболяването, дали ще ни спести смъртта и дали ще ни спести разпространението на заразата. Антибиотикът се дава само при бактериални усложнения, не за лечение на вирусна пневмония, подчерта Петрунов, пише Novini.bg.

Той съобщи и, че вече има научни публикации, че „Ремдесивир“ в комбинация с барицитиниб дава много добри резултати за лечение на COVID-19.

„Взех 60 лв., за да ме пишат с коронавирус“Роми изпълват списъците с болни  Измамите с COVID-19 нямат край. Оказва се, че предположението на с…Nov 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!