Плейбоят Хубавеца Майк се ожени едновременно за ШЕСТТЕ си бременни приятелки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ТОЙ е известен в Нигерия като Краля на каскадите и обича да предизвиква полемики, където и да отиде.

Тази седмица пищният инфлуенсър Хубавеца Майк /Pretty Mike/ шокира всички, когато се показа на сватба с шест бременни жени – твърдейки, че е баща на всичките им бебета.

Сватба между 65-годишен и 12 -годишна накара обществото да реагираТова видео е отпреди няколко години, то уви, тематиката е все толкова актулна, колкото и в момента, …Oct 29 2020vijti.com

Видеото на ексцентричния Майк Езе-Нуали Нуогу, който е собственик на клуб от столицата на Нигерия Лагос, е заснето в тържествения ден, отпразнуван от приятеля на младоженеца и актьор Уилямс Учемба, но както можем да се досетим, Майк напълно е превзел шоуто, появявайки се в яркорозов костюм и с изрусена до бяло коса и бяло поло.

Хубавият Майк е съсобственик на клуб Uno в Лагос с брат си от 2007 г. и не се свени да демонстрира богатството си в Instagram, често позирайки в екстравагантни тоалети.

Те включват бели пернати крила, привличащи вниманието шапки и неговия фирмен чадър.

Майк е дипломиран компютърен инженер, завършил в САЩ. В Нигерия той е известен заради убежденията му, касаещи отворените взаимоотношения с жени.

Едно от забележителните видеа в профила му в Instagram го показва как се излежава в кревата с четири жени, където лениво се протяга и поставя ръце връз раменете на всичките си доволни съпруги.

През 2017 година Майк е бил арестуван от полицията в Лагос и по-късно обвинен от властите за нехуманното и деградивно поведение, след като публикувал видео, в което позира, водейки жени на кучешки каишки.

Илияна Йотова извадила половин милион за сватбата на сина сиСватбата на сина на вицепрезидента Илияна Йотова – Марин в началото на месеца предизвика много комен…Oct 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!