7 ясни черти, които издават жената с висока класа и истински стил!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има определени черти, които винаги издават „скъпа“ жена. Да, не скъпите дрехи и безкрайното количество бижута ви позволяват да изглеждате 100% жена. Можете да носите злато, кожи, да използвате скъп парфюм, но образът ви няма да бъде пълен. Някои черти ще ви помогнат да бъдете шик.

Женски хороскоп за 2022 година-За красивите Водолеи 2022 г. ще донесе много финансов късмет, Успехът ще бъде винаги с Телец Жена Овен Астролозите съветват красивите Овени да се научат да четат знаците на съдбата , защото зв…Dec 7 2021vijti.com

Един от основните компоненти на „скъпата“ жена е нейното вътрешно състояние и цялостният й образ. А без самочувствие женският образ по принцип е невъзможен!

Ето чертите, които ще ви помогнат да изглеждате женствени и скъпи.

Добри обноски

Красавица, която общува грубо с шофьора и сервитьора например – изглежда много отвратително. Една дама никога няма да повиши тон, да използва нецензурни думи, а също и да клюкарства и да обезценява други хора.

И това изобщо не означава, че тя ще търпи всяко унижение, отправено към нея. Тя е остра с езика и умна, за да си причини злоба. Тя ще може да отблъсне, но ще го направи красиво и с  достойнството.

Между другото, „милата“ жена не иска да бъде груба, защото външният й вид излъчва самочувствие и спокойствие.

Поведение

Това е като движенията на котка – плавни, меки, красиви. Стилната жена е с величествена осанка и не изглежда сякаш е глътнала кол, всичко й е естествено. Има умерено изражение на лицето, лицето й е спокойно и ясно. Но това не означава, че тя винаги има каменно лице и й липсва усмивка

Граматично правилна реч

А за компетентна реч без нецензурни думи вероятно трябва да четете колкото е възможно повече. Важно е да се погрижите за вокалното си представяне и добрата дикция. „Скъпата“ жена има дълбок глас, а начинът, по който говори и се изразява, очарова събеседника й.

Уважение към добрите обноски

„Скъпата“ жена дори няма да обърне внимание на мъж, който е груб, псува и не изпълнява обещанията си. Тя цени добрите обноски в мъжете. Да, тя е независима, но какво е, ако мъжът й отвори вратата, помогне да носи тежки чанти? Тя ще отговори на всички „благодаря“ и ще се усмихне. Тя просто прехвърля инициативата на мъжа, когато става подходящо.

Безупречен стил

Жената с висока класа отдавна е избрала стила си, знае какво й отива и кое не, но не преследва високата цена на нещата. Дори и да носи блуза втора употреба, тя й стои идеално. На дрехите на „скъпата“ жена няма вулгарни намеци, стърчащи презрамки и цепки на най-неподходящите места. Всичко е просто перфектно!

Изчистен външен вид

„Скъпа“ жена не преследва модата. Визията й е чиста коса, добра прическа, добре поддържана кожа, перфектен маникюр, добри зъби. Това е изрядният външен вид. И освен лек грим, изображението става наистина „скъпо“.

Красиво тяло

И не, една „скъпа“ жена не трябва да има параметри на модела. Но грижата за тялото, поддържането на фигура, здравословният начин на живот, спортът са всичко за нея. Дори в размер 52 можете да изглеждате невероятно и привлекателно, ако се грижите за себе си и знаете как да се представите.

Това означава „скъпа“ жена. За съжаление много хора бъркат това понятие с вулгарност и вярват, че колкото по-скъпи са дрехите, толкова по-разкошна е красотата. Както показва практиката, всичко е съвсем различно, всичко е много по-просто!

Наричат ги „диамантите на Родопите“ – две приказно красиви сестри показаха каква е истинската българка:Родопите е планина, която символизираме с широката душа, мистиката, прекрасната и величествена приро…Dec 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!