С подвити опашки Меган Маркъл и Хари се връщат във Великобритания?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече е решено – Меган Маркъл и Хари се връщат във Великобритания тази година. Херцогът на Съсекс така и не успя да пътува до Англия тази Коледа. Той не е виждал кралица Елизабет Втора от погребението на принц Филип. А по време на краткото си юлско пътуване за откриването на статуята на принцеса Даяна, Хари също нямаше възможност да види любимата си баба.

Сладко отмъщение: Кралицата лиши Меган Маркъл от всички титли и вече не е принцеса (Снимки): Интересен факт излезе наяве малко след раждането на второто дете на  Meгaн Mapĸъл и принц Хари. От …Jul 3 2021vijti.com

Съпругата на принца, Меган Маркъл, беше за последно във Великобритания през март 2020-та година. Тогава тя и Хари официално се оттеглиха от кралското семейство.

Експертите са уверени, че предстоящата панихида в чест на принц Филип ще бъде отлично извинение за херцозите на Съсекс да се върнат в двореца.

„Херцозите на Съсекс сега планират собствения си живот. Те вярват, че отивайки в чужбина, са намерили свободата. Сигурен съм, че възпоменателната служба на херцога на Единбург, насрочена за следващата година, е възможност за помирение“, каза британският експерт Ричард Фицуиамс пред GB News.

Миналата седмица Бъкингамският дворец издаде официално съобщение, че кралицата планира да проведе служба в чест на съпруга си.

„Кралицата потвърди, че службата за благодарност за живота на Негово Кралско Височество принц Филип, херцог на Единбург ще се проведе през пролетта на 2022 г. в Уестминстърското абатство“, казаха от двореца.

В деня на погребението на принц Филип само 30 души бяха допуснати да присъстват на церемонията поради настоящите ограничения, свързани с пандемията на коронавирус. Не всички роднини и приятели успяха да се сбогуват с херцога според всички правила, предават от tialoto.bg.

Вижте порасналия принц Арчи на разходка с бременната Меган Маркъл (Снимки): Кадрите, на които се вижда синът на Меган Маркъл и принц Хари , са изключително редки. Двамата не …Apr 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!