Почина застреляната от ревност учителка Даниела Райкова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Поредна жена бе екзекутирана от половинката си в България.

Починала е 51-годишната учителка Даниела Райкова, която бе простреляна след скандал от бившия си мъж в Лясковец.

Новината съобщиха от от фейсбук групата на театрален състав „Мелпомена“, където тя беше обичан ръководител, предаде Блиц.

Мистерията се заплита: Застреляният съдия е Стилиян Манолов, оръжието е в мазето, а той пред блокаИма много протеворечиви данни за смъртта на съдия Стилиян Манолов. Оръжието е открито в мазето, къде…Oct 18 2021vijti.com


Зловещият екшън се разиграл в четвъртък около 20,00 ч. на ул. Капитан Петко войвода, на метри от сградата на полицейския участък в центъра на Лясковец.

Според разкази на съседи Димитър и жената, с която живеел на семейни начала, наскоро се разделили, но мъжът много тежко приемал раздялата и търсел начини отново да си върне любимата. На 30-ти вечерта, 51-годишната жена отишла до дома на бившия си приятел да върне кучето на мъжа.

Какво точно се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, между двамата отново е избухнал скандал. В пристъп на силен гняв Димитър грабнал от дома незаконно притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея бившата си изгора.

След това влязъл в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите. Вторият изстрел за нещастие се оказал смъртоносно точен и Димитър издъхнал на място.

Кошмар: 44-годишен застреля двамата си сина и се самоубиЖестока трагедия се разигра близо до Хамбург. Мъж на 44 години застреля двамата си непълнолетни сина…Dec 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!